"La llibertat només es pot aconseguir en societat amb la més estreta igualtat i solidaritat de cada una de les persones cap a la resta". ― Mijaíl Bakunin

"La llibertat només es pot aconseguir en societat amb la més estreta igualtat i solidaritat de cada una de les persones cap a la resta". ― Mijaíl Bakunin

Dídac Bonet Llort

Professor de cicles formatius a l’Agora Internacional School, doctorant a la Universitat Ramon Llull (URL) i entrenador i tecnificador esportiu de bàsquet.

Xavier Santaella Oller

Professor d’Educació Física i de futurs docents en EF a la UVIC-UCC. Amant de l’esport en general i, en concret, del futbol sala com a entrenador i jugador. En constant creixement.

Maria Usón Virgili

Professora d’educació física, entrenadora de bàsquet i amant de l’activitat física com a eina per la inclusió. Treballant en l’atenció a la diversitat per fer miques les barreres i construir nous ponts.

Aroa Sancho Guirao

Llicenciada en CAFE. Màster en formació del professorat i en educació bilingüe. Graduada i actualment mestra d’Educació Primària. Col.laborant en diferents projectes socioesportius en entorns de vulnerabilitat. Treballant per la igualtat social a Barcelona, Grècia i Perú. Aprenent dels més petits, que sovint són els que més ensenyen!

Lluís Rocas Alonso

Estudiant d’INEFC Barcelona, col·laborador del grup de recerca de Sistemes Complexos i Esport, i formador de la Barça Escola de Futbol Sala. Un constrenyiment més per l’alumnat i un sistema que s’adapta a les demandes del context.

Agustí Castillo Cáñiz

Llicenciat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Màster en Educació Especial i Autisme. Fundador i director de la iniciativa Inncredu, per afavorir les oportunitats educatives a nivell comunitari. Membre del Projecte de renovació pedagògica en Educació Física, “Proyecto E” i del grup d’experts d’Educació Física del COPLEFC. Apassionat de les relacions humanes i el treball cooperatiu, per la transformació de la societat a través del moviment, l’educació física i l’esport.

WhatsApp Image 2020-11-06 at 14.13.13